INCASSO


De term incasso wordt gebruikt voor ieder geval waarbij een vordering niet wordt betaald. U heeft bijvoorbeeld zaken geleverd en de debiteur betaalt niet. Of u heeft diensten verricht en de opdrachtgever betaalt niet. In alle zaken waarbij een overeenkomst niet wordt nagekomen en u van mening bent toch aanspraak te kunnen maken op betaling, kan het noodzakelijk zijn dat incassowerkzaamheden moeten worden verricht.

Waarom zou u naar een advocaat stappen als u ook naar een deurwaarder of incassobureau kunt?

Hoewel vaak een ander idee bestaat, is het direct inschakelen van een advocaat vaak voordeliger omdat dubbele kosten zoveel mogelijk worden voorkomen. Bij de meeste vorderingen boven de € 25.000,00 is het inschakelen van een advocaat verplicht als het op een procedure aankomt. Bovendien beschikt een advocaat, anders dan een incassobureau of deurwaarder, over de middelen om beslag te laten leggen of een faillissement aan te vragen. Daar komt bij dat wij u kunnen bijstaan op basis van zeer concurrerende tarieven. Voor een procedure bij de kantonrechter heeft u geen advocaat nodig. Toch is het wel zo verstandig een advocaat in de arm te nemen en u hoeft bij ons echt niet duurder uit te zijn!

Voordat voor een bepaalde juridische insteek wordt gekozen, overleggen wij met u over de meest effectieve aanpak. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

CONTACT

 

Vestiging Enschede

Lasondersingel 56

7514 BS Enschede

 

Vestiging Haaksbergen
Blankenburgerstraat 26a
7481 EB Haaksbergen

 

T (053) 480 19 29

F (053) 480 19 39
Kamer van Koophandel nummer:
08188813

BTW nummer:
8188.65.143.B.01