haal meer uit uw Rechtsbijstandsverzekering!


Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Reken u niet te snel rijk! Bolwerk Advocaten kan u helpen het maximale eruit te halen. Ook kunnen wij u helpen met een second opinion.


Rechtsbijstandsverzekering

Als u ondernemer bent, komt u - zeer bijzondere omstandigheden daargelaten - niet in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. Als u als particulier met uw inkomen of vermogen uitkomt boven de normen die de Wet op de Rechtsbijstand stelt, kunt u geen beroep doen op gefinancierde rechtsbijstand.

Wellicht heeft u zelf gezorgd voor een rechtsbijstandverzekering. Dat is mooi, maar helaas lijkt het soms mooier dan het is. Ondanks dat u al jaren netjes uw premies betaalt, kan de praktijk uitwijzen dat u om verschillende redenen toch niet zoveel aan die verzekering heeft. Bolwerk Advocaten kan u helpen toch meer uit uw rechtsbijstandverzekering te halen.

Second opinion

Bent u niet tevreden over de wijze waarop uw dossier bij de rechtsbijstandverzekeraar wordt behandeld? Gaan de zaken u niet snel genoeg of verschilt u inhoudelijk van mening over hoe een zaak zou moeten worden aangepakt? Neem ook dan contact met ons op. U kunt uw dossier aan ons voorleggen zodat wij een second opinion kunnen geven. Vaak kan dat zonder dat het u geld kost!

Wat ook nogal eens voorkomt, is dat nu juist uw geval niet onder de polisdekking valt. De verzekeraar stelt dat er voor uw geval geen dekking is, omdat het probleem al bestond (of voorzienbaar was) op het moment dat u de verzekering sloot. Ook hierin kunnen wij u adviseren en een second opinion geven.

CONTACT

 

Vestiging Enschede

Lasondersingel 56

7514 BS Enschede

 

Vestiging Haaksbergen
Blankenburgerstraat 26a
7481 EB Haaksbergen

 

T (053) 480 19 29

F (053) 480 19 39
Kamer van Koophandel nummer:
08188813

BTW nummer:
8188.65.143.B.01