Skip to content

Huurrecht

Huurrecht advocaat

Onder het huurrecht wordt verstaan: alle regels die betrekking hebben op het huren en verhuren van woonruimte, winkelruimte en overige bedrijfsruimte.

Het is helaas niet altijd te voorkomen dat partijen bij een huurovereenkomst van mening verschillen over zaken als de huurprijs die betaald moet worden, wie verantwoordelijk is voor het onderhoud of over de beëindiging van de huurovereenkomst. Ook kunnen wij u adviseren bij de tijdelijke verhuur van uw (tweede) woning waar een hypotheek op rust. Hieraan zijn specifieke regels gebonden. Wij helpen u graag problemen te voorkomen.

Een goed gesprek over uw juridische conflict geniet uiteraard de voorkeur boven een procedure bij de rechter. Maar als een gesprek niet tot een oplossing leidt, is een procedure soms noodzakelijk. Wij staat u hierin graag bij.

Bij Bolwerk Advocaten Enschede werken advocaten met een ruime ervaring op het gebied van het huurrecht. Wij bieden praktische oplossingen, waarbij een juridische procedure niet automatisch het uitgangspunt is.

Advies nodig? Wij helpen graag!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze advocaten.

Contact

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met:

mr. R.N. (Reshma) Sahebdien

Advocaat/partner