Skip to content

Vreemdelingenrecht

Vreemdelingenrecht

REGULIER VERBLIJF
Vreemdelingen kunnen onder bepaalde voorwaarden, op aanvraag, toestemming krijgen om voor korte of lange tijd in Nederland te verblijven. Met vreemdelingen wordt hier bedoeld: personen met een andere nationaliteit dan de Nederlandse. Bij kort verblijf kunt u denken aan familiebezoek of als toerist. Verblijf voor lange duur is mogelijk, bijvoorbeeld, bij een (huwelijks)relatie met een in Nederland wonende persoon of voor studie en werk. In al deze gevallen wordt gesproken van zogenaamd regulier verblijf.

ADVIES EN JURIDISCHE BIJSTAND
Ons advocatenkantoor kan diensten verlenen als regulier verblijf, voor korte of lange termijn, niet wordt toegestaan dan wel een verleende toestemming, verblijfsvergunning, wordt ingetrokken. Onze dienstverlening omvat het geven van advies en, zo nodig, het verlenen van juridische bijstand in procedures zoals bezwaar, beroep en hoger beroep. Genoemde diensten kunnen ook worden verricht ten aanzien van zaken betreffende verkrijging van de Nederlands nationaliteit.

Vanwege het ontbreken van de benodigde kennis en ervaring verleent ons kantoor geen rechtsbijstand in zaken met betrekking tot asielrecht. Voor het vinden van een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is op het gebied van asielrecht verwijzen wij naar de website van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Advies nodig? Wij helpen graag!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze advocaten.

Contact

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met:

mr. Y.N. (Narda) Teke-Bozkurt

Advocaat/partner

mr. A.L. (Andre) Ruiter

Jurist