Skip to content

Tarieven

Betaalbare rechtshulp

Voor ondernemers en particulieren

Advocaten zijn (te) duur. Een veelgehoorde klacht die gebaseerd is op stereotype beelden van advocaten: chique kantoren en dure (mantel)pakken. Daar doen wij niet aan.

Wij zijn laagdrempelig en berekenen daarom een eerlijk tarief dat bovendien zeer concurrerend is met dat van andere kantoren. Zowel particulieren als ondernemers (klein en middelgroot mkb) zijn bij Bolwerk Advocaten aan het juiste adres voor betaalbare en effectieve rechtshulp.

Via het kopje “diensten” leest u wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op of loop binnen bij een van onze gratis spreekuren.

Zakelijk

Betrouwbaar en betaalbaar

Voor ondernemers hanteren wij een zeer concurrerend uurtarief: €250,00 exclusief 6% kantoorkosten en exclusief 21% BTW. Het all-in tarief is dus €302,50. Wij nodigen u uit dit te vergelijken met andere kantoren. De conclusie is duidelijk: Bolwerk Advocaten maakt no-nonsense advocatuur betaalbaar.

Ook als (kleine en middelgrote) ondernemer kunt u dus prima bij ons terecht. Wilt u weten wat wij voor uw geld doen? U krijgt van ons altijd een specificatie. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft terwijl u zich volledig kunt blijven richten op uw bedrijfsactiviteiten. U hoeft zelf nergens meer achteraan, wij nemen u alle zorgen uit handen. Dat scheelt u tijd en geld. Bolwerk Advocaten: uw geld dubbel en dwars waard.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak voor het gratis ondernemers spreekuur.

Particulier

Betaalbare rechtshulp
Op dit moment is ons uurtarief voor particulieren €266,20 inclusief 6% kantoorkosten en inclusief 21% BTW (exclusief is dat €220,00). Wij nodigen u uit dit te vergelijken met andere kantoren. U zult bemerken dat de meesten (ver) boven dit tarief zitten. De conclusie is duidelijk: Bolwerk Advocaten maakt no nonsense advocatuur betaalbaar. Ook als particulier kunt u dus prima bij ons terecht. Wilt u weten wat wij voor uw geld doen? Graag verstrekken wij u een specificatie. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.  U hoeft zelf nergens meer achteraan, wij nemen u alle zorgen uit handen.  Dat scheelt u tijd en geld. Bolwerk Advocaten: uw geld dubbel en dwars waard. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op of loop binnen bij een van onze gratis spreekuren. Let op! Voor Letselschade-zaken hanteren wij een afwijkend uurtarief. 

Gefinancierde rechtsbijstand

Voor gefinancierde rechtsbijstand kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Heeft u rechtsbijstandsverzekering? Hier leest u wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op of loop binnen bij een van onze spreekuren.

Haal meer uit uw rechtsbijstandsverzekering

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Reken u niet te snel rijk! Bolwerk Advocaten kan u helpen het maximale eruit te halen. Ook kunnen wij u helpen met een second opinion.
  • Rechtsbijstandsverzekering
  • Second opinion

Rechtsbijstandsverzekering

Als u ondernemer bent, komt u – zeer bijzondere omstandigheden daargelaten – niet in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. Als u als particulier met uw inkomen of vermogen uitkomt boven de normen die de Wet op de Rechtsbijstand stelt, kunt u geen beroep doen op gefinancierde rechtsbijstand.

Wellicht heeft u zelf gezorgd voor een rechtsbijstandverzekering. Dat is mooi, maar helaas lijkt het soms mooier dan het is. Ondanks dat u al jaren netjes uw premies betaalt, kan de praktijk uitwijzen dat u om verschillende redenen toch niet zoveel aan die verzekering heeft. Bolwerk Advocaten kan u helpen toch meer uit uw rechtsbijstandverzekering te halen.

Second opinion

Bent u niet tevreden over de wijze waarop uw dossier bij de rechtsbijstandverzekeraar wordt behandeld? Gaan de zaken u niet snel genoeg of verschilt u inhoudelijk van mening over hoe een zaak zou moeten worden aangepakt? Neem ook dan contact met ons op. U kunt uw dossier aan ons voorleggen zodat wij een second opinion kunnen geven. Vaak kan dat zonder dat het u geld kost!

Wat ook nogal eens voorkomt, is dat nu juist uw geval niet onder de polisdekkin valt. De verzekeraar stelt dat er voor uw geval geen dekking is, omdat het probleem al bestond (of voorzienbaar was) op het moment dat u de verzekering sloot. Ook hierin kunnen wij u adviseren en een second opinion geven.

Advies nodig? Wij helpen graag!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze advocaten.