mr. R.N. (Reshma) Sahebdien

Mevrouw mr. R.N. Sahebdien is geboren in 1986 te Enschede. Sedert de afronding van haar studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen in 2010, is zij werkzaam als advocaat in Overijssel. In 2013 besloot zij het team van Bolwerk Advocaten te Enschede te versterken. Per 1 januari 2017 trad zij toe tot de maatschap.

Binnen haar rechtspraktijk spitst mr. Sahebdien zich voornamelijk toe op het arbeidsrecht, het huurrecht en het personen- en familierecht. Zij staat zowel bedrijven als particulieren bij.

Per 1 februari 2022 is zij tevens verbonden aan de hogeschool Saxion te Enschede in de functie van Docent Recht.

Gedegen juridische kennis en goede contacten met haar cliënten vormen voor haar belangrijke aspecten binnen haar werkzaamheden, zodat er spoedig naar het juiste resultaat kan worden toegewerkt. Mr. Sahebdien laat zich omschrijven als een advocaat die met verve opkomt voor de belangen en wensen van haar cliënten. Een advocaat met een sterk rechtvaardigheidsgevoel en doorzettingsvermogen.

mr. Y.N. (Narda) Teke-Bozkurt

Narda Teke- Bozkurt is geboren in 1989 te Zutphen en is in 2019 beëdigd tot advocaat. Zij heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is afgestudeerd op het personen- en familierecht. Narda houdt zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht, het sociaal-zekerheidsrecht, het vreemdelingenrecht, letselschade als gevolg van een aanrijding of bedrijfsongeval en slachtofferzaken.

mr. J.F.I. (Jesse) Sahebdien

Jesse Frits Imanuel Sahebdien is geboren in 1995 te Enschede en is in 2022 beëdigd tot advocaat. In 2020 heeft hij de Master Privaatrecht afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In het verleden is hij reeds werkzaam geweest bij Bolwerk Advocaten als juridisch medewerker. Daarnaast is hij tijdens en kort na zijn studieperiode werkzaam geweest bij de gemeente Utrecht als handhavingsjurist.

Jesse houdt zich onder meer bezig met het strafrecht, het bestuursrecht op het gebied van handhaving en het verbintenissenrecht. Het belang van zijn cliënt staat voor Jesse op de eerste plaats. Samen met zijn cliënt werkt Jesse doelgericht toe naar het beste resultaat.